Hvad Er Digital? - Her Er Svaret

Man har nok hørt ordet digital mange gang og måske og udtryk som vi er i en digital til eller den di

Uploaded af upload-it.dk d. 17. February 2021
Billede af: pixabay

Man har nok hørt ordet digital mange gang og måske og udtryk som vi er i en digital til eller den digitale verden. 

Det bliver kun et mere og mere udbredt ord, hvad spørgsmålet er hvad det egentlig helt præcist indebære at noget er digitalt. 

Hvad er digital? - Egentlig så betyder digital brugen af tal, men i nyere tid har ordets betydning ændret sig til at blive forbundet med computer og teknologi generelt. 

Når vi snakker om at være digital i dagens Danmark, så snakker vi nok om at man har teknologi til rådighed, det vil sige at vi er digitale når vi eksempelvis har en computer, en smartphone eller en tablet. 

Der er mange ting der kan gå ind under at være digital og en af de ting der rigtig har gjort os digitale er opfindelsen af internettet og muligheden for at gå online.

I dag er det at være digital en stor del af vores verden især i vores del af verdenen hvor vores arbejdsplader og systemer ikke ville eksistere på samme vis hvis vi ikke havde adgang til computere og avancerede digitale systemer. 

Derfor ville rigtig meget af vores samfund ikke kunne fungere på den måde det gør i dag uden denne teknologi og derfor kan vi i dag ikke undvære den digitale verden.