Hvad Er En Frontend Udvikler - Få Svaret Her!

hvad er en frontend udvikler - En frontend udvikler laver det man kan kalde det kosmetiske på en hje

Uploaded af upload-it.dk d. 16. February 2021
Billede af: Pixabay

hvad er en frontend udvikler - En frontend udvikler laver det man kan kalde det kosmetiske på en hjemmeside, altså designet og opsætningen. 

Modsat en frontend udvikler er en backend udvikler som er personen der udvikler alle funktioner og programmere særlige funktioner til en hjemmeside. 

Typisk er en frontend udvikler uddannet multimediedesigner, og har derfor muligheden for at sørger for at hjemmesiden ser godt ud og typisk kan de også have til job at sørger for at hjemmesiden er brugervenlig, da de skal se hjemmesiden fra brugerens perspektiv, så den er nem at navigere på. 

En front udvikler sidder typisk med kodesprog som kan være html, css, java og andre former for computersprog, hvor de koder hjemmesidens frontend. 

Frontend er alle de ting som man som bruger kan interagere med og se på en hjemmeside, hvor frontend så kommunikere med backend for at backend så svare tilbage en form for funktion. 

Ligesom når man sender en mail, så er vinduet man skriver i, altså alt det man kan se, det er frontend, når du så trykker send på mailen så er backend der sørger for at sende det videre til din modtager, så det er et kommunikationssystem mellem backend og frontend.