Hvad Er It Kendskaber?

IT kendskaber kommer du gerne i kontakt med, hvis du skal skrive en ansøgning eller lave et CV.&nbsp

Uploaded af upload-it.dk d. 22. June 2022
Billede af: Pixabay, fancycrave1

IT kendskaber kommer du gerne i kontakt med, hvis du skal skrive en ansøgning eller lave et CV. 

Ofte er det gerne på dit CV at du uddyber på den ene eller den anden facon, om de forskellige kendskaber du mestrer. Med mindre du selvfølgelig skal arbejde med IT, så skal det naturligvis med i selve ansøgningen, du skriver.

Nå, men nok om det. Hvad indebærer de IT kendskaber så?

Det er faktisk, hvordan du kan agere i Office-pakken eller kendskab til Photoshop, Java, Adobe m.fl.

Virksomheder vil gerne vide, hvor sikker man er og eventuelt, hvor meget hjælp man skal have brug for, hvis man bliver ansat, eller om man kan klare sig selv.

Det vil heller ikke give mening at ansætte en medarbejder, som ikke har det største kendskab til Excel eller Photoshop, hvis du primært skal sidde med sådanne programmer i din hverdag. Her vil der blive tænkt meget i ressorcer fra virksomheden og skal du bruge meget hjælp, så vil virksomheden hellere gå efter en, som har mere erfaring eller mere kendskab til programmer, som der rent faktisk skal i brug.

Har du nogle gode it kendskaber på et punkt, men måske er på et andet punkt, hvor de ikke er så gode, kan du nemt finde kurser og lignende, så du kan blive up to date.

Dette indhold er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis smykker til børn eller utallige andre gode varer. Heraf mærkatet på indhold.