Hvad Er It Kriminalitet? - Læs Om Det Her

Hvad er it kriminalitet? - It kriminalitet er kriminalitet der foregår på nettet eller på it sy

Uploaded af upload-it.dk d. 19. February 2021
Billede af: Pixabay


Hvad er it kriminalitet? - It kriminalitet er kriminalitet der foregår på nettet eller på it systemer, hvor kriminelle prøver at narre andre eller stjæler data fra andre folks it systemer.  

Mange af os har nok prøvet at få mails i vores spam filter og største delen af dem har sikkert været fra it kriminelle der har prøvet på at narre dig til at klikke på links, bedt dig om oplysninger eller noget helt tredje. 

It kriminalitet kan også være i form af links på hjemmesider, pop up vinduer eller et utal af andre ting. 

Nogle it kriminelle kan hacke dine informationer eller kontoer, så som dine sociale medie profiler eller få data fra dig der gør at de kan stjæle din identitet. 

Der findes it kriminelle der udgiver sig for at være virksomheder, hvor de måske lader som om at de er en streaming tjeneste der påstår at dine oplysninger er forældede og du skal derfor forny dem ved at trykke på et link. 

Man skal derfor aldrig trykke på noget eller åbne noget der virker mistænkeligt eller som man ikke føler sig sikker ved og man kan ofte se det på afsenderens email addresse om de er snydere, men desværre ikke i alle tilfælde. 

Artiklen er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra avXperten. Så kig eventuelt på terassevarmer til loft hos avXperten. Vha. avXperten overlever denne hjemmeside.