Hvad Er It-sikkerhed? - Læs Svaret Her

Du har sikkert hørt det mange gange, it-sikkerhed, det er nemlig et stort emne som fylder meget i vo

Uploaded af upload-it.dk d. 30. November 2021
Billede af: Pixabay

Du har sikkert hørt det mange gange, it-sikkerhed, det er nemlig et stort emne som fylder meget i vores digitale alder.

Hvad er it-sikkerhed? - It sikkerhed er alle de redskaber man bruger for at beskytte data der ligger på it udstyr, så som på computere, hvor man blandt andet kan bruge firewall og antivirus programmer.

It sikkerhed går i bund og grund ud på at beskytte følsomme informationer, så som personlige oplysninger eller virksomheds oplysninger. 

Derfor hører du måske ofte it sikkerhed nævnt i forbindelse med virksomheder og det offentlige, da de har mange følsomme informationer som ikke må ende i hænderne på hvem som helst.

Større virksomheder med mange følsomme data, har ofte en it sikkerheds ansvarlig ansat, som skal sørger for at virksomhedens it systemer er godt beskyttet imod cyberangreb.

Der findes internet kriminelle som enten prøver at hacke eller laver virusprogrammer som kan ødelægge itsystemer, så hele virksomheder bliver lagt ned og ikke kan bruge sine itprogrammer.

Der er endda hackere som stjæler data fra virksomheder som de kun vil levere tilbage ved betaling af en løsesum.

Derfor er it sikkerhed utroligt vigtigt, så man kan beskytte sine data som ligger på it systemer imod cyberkriminelle.

Vi sender et stort tak til avXperten, der har støttet dette du lige læste. Hos avXperten shopper du et stort udvalg af varer.